Ved konfirmationen kan du blive klogere på kristendommen og dig selv!

Man går til præst for at blive klogere på, hvad troen, livet og kirken er – og ikke mindst hvem man selv er. Konfirmationen er en vigtig del af at blive voksen og finde sin vej igennem livet.

For mange betyder konfirmationen, at de selv bekræfter den dåb, deres forældre valgte at give dem som små. Konfirmationen betyder også, at Gud bekræfter sit løfte om at passe på dig.

Konfirmation finder normalt sted i 8. klassetrin og foregår om foråret.

Hvis du vil konfirmeres, skal du være døbt, og du skal "gå til præst" (konfirmationsforberedelse) fra året før, du skal konfirmeres.

Når man går til præst, finder man ud af, hvad den kristne tro er, hvordan den startede og hvad den betyder for din hverdag i dag. Det er også en oplagt mulighed for at lære din lokale præst og kirke at kende, og for at stille alle de spørgsmål, man måtte have - om tro, tvivl og hvad det vil sige at være menneske.

Konfirmationsdato 2023

A og B klasserne fra Brøndbyøster Skole konfirmeres i weekenden 29. og 30. april 2023
C og D klasserne fra Brøndbyøster Skole konfirmeres i weekenden 6. og 7. maj 2023
Elever fra andre skoler konfirmeres Bededag 5. maj, men kan også vælge en af de ovenstående weekender.

Når dit barn er tilmeldt til konfirmation kan du få adgang til "konfirmand-intranettet" via dette link:

Her kan du vælge datoer og her vil al kommunikation (såsom årsplaner og referater af møder) kunne tilgås.

Konfirmationsdato 2024 (årgang 2007)

Brøndbyøster Skoles A og B-klasser konfirmeres lørdag d. 20. april 2024
Brøndbyøster Skoles C og D-klasser konfirmeres lørdag d. 27. april 2024
Kommende konfirmander, som har bopæl i Brøndbyøster Sogn og går i specialklasse eller på en anden skole end Brøndbyøster Skole vælger frit mellem d. 20. og 27. april 2024.

(valg af dato skrives blot i forbindelse med tilmelding)