Kirkehøjskolen i Brøndby

Kirkehøjskolen i Brøndby er oprettet i 2001 og har arrangeret højskoledage og andre kurser siden 2002. Formålet er at tilbyde folkeoplysning og debat/samtale om kristendom. Alle kan deltage uanset kirketilhørsforhold. Bag kirkehøjskolen står en forening stiftet ud fra de fire folkekirker i Brøndby Kommune.

Der er tre foredrag på en sæson plus en filmaften. Filmaftenen foregår i Sognets Hus i Brøndbyvester Kirke. De tre foredrag er fordelt på de andre kirker i kommunen.

Foredragene finder sted på lørdage fra kl. 11.00 til kl. 15.00, og der serveres frokost undervejs. Filmaften med spisning finder sted en tirsdag kl. 17.30.

I Kirkehøjskolens program kan man læse om emnerne for foredragene. Et program kan afhentes i en af de fire kirker i Brøndby Kommune, der står bag Kirkehøjskolen; Brøndby Strand Kirke, Brøndbyøster Kirke, Brøndbyvester Kirke og Nygårdskirken.

Tilmeldingsfristen er den 1. september. Tilmeldingen finder sted via mail eller telefon til Dorte Sonne Hansen. Kontaktoplysningerne kan findes på folderens bagside. Kursusgebyret for foredragsrækken er 250 kroner pr. deltager, som senest betales ved det første foredrag den 24. september. Prisen for kun at deltage i et enkelt af foredragene er 100 kroner. 

Derudover er der et obligatorisk indskrivningsgebyr på 50 kr.

Enhver, der har betalt det obligatoriske indskrivningsgebyr på 50 kr. pr. kursussæson og har deltaget i mindst en af kursussæsonens foredragsrækker, er medlem af Kirkehøjskolen i Brøndby og har dermed adgang til forårets generalforsamling med opstillings- og stemmeret.

I kan finde flere oplysninger i Kirkehøjskolens folder eller ved at kontakte Kirkehøjskolens formand, næstformand eller vores ansvarlige for tilmeldinger. Kontaktoplysningerne kan findes på folderens bagside. 

Sognepræst Peter Sander, Brøndby Strand Kirke (Formand)
Tlf: 29 41 42 47
E-mail: pes@km.dk

Sognepræst Victor Sejersdal Petersen, Brøndbyvester Kirke (Næstformand)
Tlf: 43460803
E-mail: vspe@km.dk

Tilmelding:
Dorte Sonne Hansen
Tlf:. 21 64 33 34
E-mail: dsonne@live.com.

 

   Kirkehøjskolen i Brøndby