Koncert med Ida Riegels

Koncert med Ida Riegels

Søndag d. 6. september 2020, Kl. 15:00 til kl. 16:30
© Ida Riegels

Cellist, komponist, blokfløjtenist og cyklist Ida Riegels er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos blandt andre Morten Zeuthen og Jakob Kullberg.

Hun har gennem de seneste år etableret sig som cyklende cellist med turnéer i både ind- og udland. Herunder en tur på cykel i Bachs fodspor gennem Tyskland, projektet “1.000 km Cello” fra Schweiz til Holland langs Rhinen og en tur fra København til Skagen, alle med celloen på bagagebæren.

Ida Riegels spiller på en cello hun selv har bygget og specialdesignet til musik for solocello.
I foråret 2020 udkommer hendes debutalbum med egne værker “Cello Stories” på Danacord Records.

Vi glæder os til at opleve Ida Riegels i Brøndbyøster Kirke, akkompagneret af kirkens organist Filip Forsberg.

Tilmelding til koncerten er nødvendig på telefon: 36321202, tirsdag-fredag mellem 11-15.